- For Højager Belysning A/S

En behandlingsaktivitetsfortegnelse er ikke relevant for HB, da vi ikke beskæftiger over 250 personer, og ikke behandler særlige personoplysninger samt at behandling af oplysninger ikke medfører en risiko for de registrerede.

Vi melder ikke til Datatilsynet, hvis en iPad eller iPhone bliver stjålet. Dette pga., at vi sletter indholdet på den stjålne enhed, via Apples funktionalitet til samme formål.

Ved Salgskonsulents PC stjålet, melder vi det ikke. Dette fordi, at data er beskyttet af login for at komme til firmarelaterede oplysninger. Der ligger således ikke nogle HB data fysisk på maskinen – kun en konfiguration/software der gør det muligt, at forbinde til HBs servere, hvor personfølsomme oplysninger er gemt. Man skal således kunne gætte/hacke et login, for at komme til fortrolige oplysninger.
Tager man harddisken ud af Pc’en, vil man ikke finde nogen fortrolige data.

På vores kontor, står der ikke selvkørende PC’ere, men kun tynde klienter som ikke indeholder data. Derfor er det ikke et brud på sikkerheden, hvis en sådan bliver stjålet.
Vores databehandling foregår elektronisk, men de papirer der måtte findes i fysisk form, er sikret i aflåste skabe såfremt de indeholder følsomme oplysninger.

Vores CRM-system bruges kun til B2B oplysninger som ikke er personfølsomme.

Hvis en person ønsker at blive slettet fra vores system, ser vi os nødsaget til, at bibeholde oplysninger som er nødvendige, for at kunne opfylde til enhver tid gældende regnskabslov eller anden vigtig gældende lovgivning.

 Kunder

Vores kunder betragter vi som en juridisk enhed som vi servicerer, og det er den som har et behov (for en vare), ikke personen som arbejder for virksomheden. Vi mener således, at der udelukkende er tale om en forretningsmæssig relation.

 

 

Data vi gemmer på kunder

Firmanavn og adresse, branche, e-mail, telefonnummer, EAN-numre, købshistorik.

Kontaktpersoner hos firmaet med navn, mailadresse, telefonnummer, mobilnummer, stilling (og hvad vi har udleveret til dem, fx kataloger) besøgshistorik (aktivitetshistorik), e-mail historik. Vi videregiver ikke oplysningerne.

 Kreditorer

Vi vurderer ikke, at vi opbevarer personfølsomme oplysninger om vores kreditorer.

Vi har databehandleraftaler på flg. kreditorer:

  • Consignor
  • Danske Fragtmænd

 

 

Data vi gemmer på kreditorer

Navn, adresse, fakturaer, bankoplysninger. Fakturaer gemmes i 5 år. Vi videregiver ikke oplysningerne.