Mosedeskolen, Greve Kommune

Højager Belysning A/S har i samarbejde med Greve Kommune, Mosedeskolen og Danmind, leveret ikke mindre end en lille LED sensation!!

 

Mosedeskolens bygninger, som ligger i Greve Kommune, har været igennem en større renovering og i den forbindelse er der indarbejdet motion og fysisk aktivitet i skoleskemaet hos eleverne. Mange forskellige redskaber, store klatreområder og vores leverede løsning, en løbegang, hvor eleven, via en SMS, stiller sin tid for at løbe på en 80 meter løbegang, hvor lyset følger dig og den hastighed du løber med. Følger du hastigheden, hvormed du når i mål på den ønskede forudindstillede tid, forbliver lyset grønt på hele løbeturen. Løber du ikke hurtigt nok, bliver du indhentet af det røde lys. Ved målstregen kvitteres der med grønt lys hvis strækningen kunne gennemføres på den forudindstillede tid, hvis ikke, kvitteres med rødt lys.

 

Interessen var stor ved aflevering af projektet, hvor der var kø for at få lov til at teste den nye aktivitet. I normal drift, leverer anlægget farve 4.000, som almenbelysning, styret af bevægelsesmeldere.

 

Se video af gangen: